Perşembe , 28 Mart 2024

KANSER TEDAVİSİ GÖREN ÜNLÜ OYUNCU TERLEMEYLE GİTTİ ACI GERÇEĞİ ÖĞRENDİ!





Diziden ayrıldıktan sonra yeni bir arayışa girdiği sırada hayat ona hiç tahmin edemeyeceği bir sürece sürükledi. Lenfomaya yakalandığını öğrendi. Kötü haberi aldığındaki umutsuzluğunu uzun sürdürmedi ve mücadelesine hemen başladı. Yaklaşık 8 ay süren tedavinin ardından da kanseri yendi. Şimdilerde sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Boğaç Aksoy yaşadıklarını tüm samimiyetiyle anlattı.





HASTANEDEKİ TEDAVİN BİTTİ, ARTIK EVDESİN… ŞU ANKİ SAĞLIK DURUMUN HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİN?
Öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte dualarıyla, dostluk ve dayanışma mesajlarıyla bana moral veren, direnme gücü ve umut aşılayan herkese sonsuz derecede minnettarım. Evet hastanedeki tedavi bitti; artık evdeyim… Bundan sonraki tedavi ve iyileşme süreci evden devam edecek.





Sağlık durumum çok iyi. İçinde bulunduğum tedavi sürecine uygun özel bir beslenme uyguluyoruz. Şu ana kadar her şey çok iyi gitti; bundan sonra daha da iyiye gidecek inşallah. Pet sonucum temiz çıktı. Kontrollerim devam ediyor. Her şey yolunda… Sevenlerim yanımda, mutluyum ve umutluyum.





“İSTANBUL’U TERK EDEBİLİRİM” DEMİŞTİN…
Evet, yeni bir eve taşındım. Çekmeköy, benim için yeni bir başlangıç. Aslında güney sahillerinde bir yere taşınabilirdim, ama tedavim İstanbul’da yapıldığı için burada kalmaya karar verdim. Şehrin gürültüsünden kalabalığından uzakta, yeşilin her tonunun hakim olduğu son derece güzel bir yere taşındım. Hemen hemen tarafı betona dönmüş İstanbul’da, az da olsa hala bu tür yeşil bölgelerin olması memnuniyet verici ve teselli edici. Kentin adeta nefesini kesen bunaltıcı ortamdan uzak kalmak, biraz olsun rahatlamak iyi gelecek bana.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …