Perşembe , 25 Nisan 2024

KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU: ARKA SOKAKLAR OYUNCUSUNDAN HABER GELDİ





SON AŞAMADAYIZ
Lenfoma kanseri tedavisine devam eden Boğaç Aksoy son aşamaya geçildiğini duyurdu. Boğaç Aksoy, 21 gün hastanede yatacağını söyleyerek son durumu hakkında da bilgi verdi. Sevilen dizi Arka Sokaklar’ın başarılı oyuncusu Boğaç Aksoy sosyal medyadan paylaştığı gönderisine şu notu düştü:





“Ekim ayında son mücadelemiz başlıyor. Sevgili dostlarım ‘beni iyileştirdin anne’ dediğimde bu doğruydu… İlk günden bugüne harika yol kat ettik %95 oranında pet temiz çıktı. Ancak T hücreli non hodgkin olduğum için şimdi son kez hücre tedavisi ve maximum dozda kemoterapi alacakmışım benim içinde sürpriz oldu. 21 gün hastanede ailem ile son kez mücadelemiz olacak. Allah’ın izniyle bir daha tekrarlamamak üzere bu hastalıktan kurtulmak istiyorum. Dualarını eksik etmeyin. Sevgiler saygılar herkese…”





LENFOMA İLE MÜCADELE EDEN BOĞAÇ AKSOY’DAN HABER VAR
Lenfoma ile mücadele eden Boğaç Aksoy’dan hastalığıyla alakalı yeni haber geldi. Bir süre kemoterapi alan Boğaç Aksoy, şimdilerde kök hücre tedavisine başlayacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından durumuna yönelik açıklamalarda bulunan Aksoy, fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak “Kök hücre tedavisine az kaldı..Sakallara bıyıklara yeniden veda edecek olsamda daha güçlü yeniden çıkacak hiçbir şey için can sıkmayın canlar. Bunlar basit şeyler.. Tedavisi devam eden arkadaşlar korkmadan savaşmaya devam” notunu düştü.





BOĞAÇ AKSOY KANSERE YAKALANDI!
Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncu Boğaç Aksoy, lenfomaya kanserine yakalandığını duyurdu. Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran genç oyuncu ” Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki Lenfoma kanserine yakalandım uzun bir süre daha olamayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza telefonlarınıza dönemezsem de affedin..” sözlerini kullandı.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …