Cumartesi , 20 Nisan 2024

Kanser tedavisinin sona erdiğini müjdelemişti!





Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde İclal Aydın’ın moderatörlündeki Victoria’s Secret, #MemeKanseriKontrolu sloganıyla gerçekleşen yayına katıldı. “DUŞ ALIRKEN FARK ETTİM” Kemoterapi ve radyoterapisinin bittiğini söyleyen ünlü oyuncu, duş alırken memesinde daha önce olmayan bir şey hissettiğini ve doktora gittiğini söyledi.”DUŞ ALIRKEN FARK ETTİM” Kemoterapi ve radyoterapisinin bittiğini söyleyen ünlü oyuncu, duş alırken memesinde daha önce olmayan bir şey hissettiğini ve doktora gittiğini söyledi.





“DUŞ ALIRKEN FARK ETTİM” Kemoterapi ve radyoterapisinin bittiğini söyleyen ünlü oyuncu, duş alırken memesinde daha önce olmayan bir şey hissettiğini ve doktora gittiğini söyledi.”DUŞ ALIRKEN FARK ETTİM” Kemoterapi ve radyoterapisinin bittiğini söyleyen ünlü oyuncu, duş alırken memesinde daha önce olmayan bir şey hissettiğini ve doktora gittiğini söyledi.”DUŞ ALIRKEN FARK ETTİM” Kemoterapi ve radyoterapisinin bittiğini söyleyen ünlü oyuncu, duş alırken memesinde daha önce olmayan bir şey hissettiğini ve doktora gittiğini söyledi.Kanser haberini aldığında kalbinin sıkıştığını söyleyen Canan Ergüder, “İlk önce çocuğum aklıma geldi. Ölmek istemiyorum diye düşündüm” ifadelerini kullandı.





“ÇALIŞMAK İYİ GELDİ” ‘Oğlum Demir’e ileride elinde bana dair bir şeyler olmasını istediğim için notlar yazıyorum” diyen oyuncu, “Tümörün agresif olduğunu söylediler ve ameliyat olacağım sürece kadar çalıştım. Operasyondan bir hafta sonra sete gittim. Çalışmak iyi geldi” şeklinde konuştu. Eşi Kenan Ece’nin sürekli araştırmalar yaptığını belirten Ergüder, “Aralıklı oruçla ilgili video’lar izledik. Bu vesileyle vücudumun temizlendiğini ve kemoterapi döneminde dinç kaldığımı düşünüyorum” açıklamasını yaptı. ‘Güllerin Savaşı’ dizisinin setinde tanıştığı Kenan Ece ile 2017 yılında nikah masasına oturan Canan Ergüder, Mart 2018’de oğlu Demir’i kucağına almıştı.




Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …