Perşembe , 25 Nisan 2024

Kanserle svaşın sembolü olan ünlü yayıncının veda mesajı yürek burktu!





EVDE BAKIM SÜRECİNE GEÇİLDİ
Instagram paylaşımında satırlarına “Asla yazmak istemediğin mesaj” satırıyla başladı Deborah James. Ardından da her şeyi denediklerini ama vücudunun artık devam edemez hale geldiğini ekledi. Deborah James, aktif tedavilerin bittiğini ve artık evde bakım aşamasına geçildiğini ekledi. James, o süreçte de hastalıktan kaynaklanan acılarının azaltılacağından ve “harika” ailesinin de yanında bulunacağını ve onlarla zaman geçireceğini ekledi.





‘GÜNLERİMİN ÇOĞUNU UYUYARAK GEÇİRİYORUM, ARTIK YÜRÜYEMİYORUM’
Ne kadar zamanı kaldığını bilmediğini yazan Deborah James “Ama yürüyemiyorum. Günlerimin çoğunu uyuyarak geçiriyorum. Bütün yenilikçi ilaçlara ya da bazı sihirli tedavilere rağmen vücudum artık devam edemiyor” diye sürdürdü satırlarını.





‘İÇİMDEKİ İSYANKAR UMUT’
2016 yılından bu yana yaşadığı son Noel olacağını, 40 yaşına girdiğini, çocuklarının ortaokula başladıklarını göremeyeceğini düşündüğünü ama bu veda mesajını yazmayı asla düşünmediğini sözlerine ekledi Deborah James. “Sanırım içimdeki isyankar umut buydu” diye ekledi.





‘HAYATIN KEYFİNİ ÇIKARIN’ DİYE SESLENDİ
Yaşadıklarının zor olduğunu hatırlatan Deborah James, öte yandan da çok büyük bir sevgiyle çevrili olduğunu satırlarına ekledi. Takipçilerine de teşekkür eden Deborah James, “Yolculuğumda hepiniz kendinize düşeni yaptınız. Pişman değilim” diye yazdı ve satırlarını “Hayatın keyfini çıkarın” diyerek bitirdi.





Deborah James, 2016 yılında bağırsak kanseri teşhisi aldı. Bir vejetaryen olan James, doktorların da kendisine bu hastalığa yakalanacak son kişi olduğunu söylediklerini belirtti. Sosyal medya üzerinden yaşadıklarını anlatmaya başlayan Deborah James, daha sonra The Sun gazetesinde köşe yazarı oldu. Bu arada 2018’de de Lauren Mahon ve Rachael Bland ile birlikte You, Me and the Big C adlı podcast yayınının sunucuları arasına katıldı.





BİR YANDAN TEDAVİ OLDU, BİR YANDAN KAMPANYALAR YÜRÜTTÜ
Deborah James, 15 yıl boyunca eğitimde müdür yardımcısı olarak çalıştı. Henüz 35 yaşındayken dördüncü evde bağırsak kanseri teşhisi konulan James’in hayatı alt üst oldu. Teşhisten sonra 10 kez operasyon geçiren James, bir yandan hastalıkla mücadele ederken bir yandan da bu konuda kampanyalar yürüttü.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …