Perşembe , 25 Nisan 2024

Karaciğeri tertemiz yapan kür..






KARACİĞER DAHİL OLMAK ÜZERE Günümüzde, çoğu insan neredeyse abur cubur takıntısı vardır. Bu istek genellikle vücuttaki toksinlerin birikimi, sindirim sistemi, karaciğer de dahil olmak üzere, çalışan organları yorar.
CİDDİ HASTALIKLARIN EN BÜYÜK SEBEBİ Bir çok organ çok çalışır. Zamanla, bu abur cuburlar Karaciğerde Hasara ve bazı ciddi hastalıklara neden olabilir.
DAHA İYİ ÇALIŞMASI İÇİN Bu yüzden Zaman zaman karaciğer temizlemek için çok önemlidir. Böyle yaparak, karaciğeri rahatlatırız. Daha iyi çalışmasını sağlarız.
KARACİĞER TEMİZLEYEN TARİF Bu tarifdeki malzemeler birikentoksinleri atar, iltihabı azaltır ve metabolizmayı hızlandırır karaciğeri korumaya yardımcı olur.




MALZEMELER, 2 YEMEK KAŞIĞI RENDELENMİŞ ZENCEFİL, BİR LİMON SUYU, 2 KEREVİZ SAPI, DOMATES SUYU 1 SU BARDAĞI, ACI BİBER BİR TUTAM, KİMYON BİR TUTAM
KARIŞIM TARİFİ Bir blendera tüm malzemeyi atın sonra bir bardağın içine dökün ve afiyet olsun. Her gün bu karışımı tüketin. 72 saat içinde farkı hissedeceksiniz. 3 gün yeterli. Sene de 2-3 kere bu kürü yapmak fayda sağlar.
MALZEMELERİN SAĞLIĞA YARARLARI
ZENCEFİL toksinler ve serbest radikallerin neden olduğu karaciğer hasarına karşı Korur. Buna ek olarak, zencefil de karaciğer kanseri önler. DOMATES SUYU domates suyu kilo kaybını hızlandırır, kolesterolü düşürür ve iltihabı azaltır.
ACI BİBER Bazı çalışmalar, kırmızı biber iştah bastırmak ve uzun süre tok hissetmemize neden yeteneğine sahip olduğunu keşfettiler. Ayrıca, acı biber aynı zamanda iltihapı azaltmaya yardımcı olabilir.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …