Salı , 23 Nisan 2024

KARDEŞİ, DÖVMEDEN TESPİT ETTİ





Müge Anlı’da günlerdir aranan 20 yaşındaki 1 çocuk annesi Mervenur’un başına gelenler Türkiye’yi ağlattı. Arkadaşının evine gitti. Alt katta başka bir erkek daha vardı. Arkadaşı dedi ki ,”arkadaşım var senle iliskye girmek istiyor” ded. Sonra Mervenur hemen uzerini çıkardı. Diğer arkadaşını çağırdı. İşte Türkiye’yi ağlatan detay burada başlıyor





Antalya’da 4 buçuk ay önce kayıp olarak aranırken ca-nsız be-deni bir binanın çatısında folyoya sarılı halde bulunan 20 yaşındaki Mervenur Polat hakkında detaylar ortaya çıktı.. Tükiye’yi ağlatan bir olay..





Antalya’da 19 Ekim 2020’de arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek, evden ayrıldıktan sonra uzun süre kendisinden haber alınamayan, 1 çocuk annesi Mervenur Polat ile ilgili yürütülen soruşturmada takip ve dinleme sonucu polis, 7 Mart 2021’de Cüneyt Akyol’u gözaltına aldı. Akyol, sorgusunda Polat’ın ce-sedinin yerini söyledi. Akyol’un yer göstermesiyle Muratpaşa ilçesinde kendi ailesinin oturduğu apartmanın çatı katında Polat’ın folyoya sarılı ca-nsız be-deni bulundu. Polat’ın ce-sedi, incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …