Perşembe , 28 Mart 2024

KATİL 66 YAŞINDAKİ KİŞİ ÇIKTI! CİNAYETİN SEBEBİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ





EV SAHİBİNE BABASI OLARAK TANITMIŞ
Bunun üzerine cinayete ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, geçen hafta Pelin Sezer ve Ş.T.’nin, Mehmet Mehdi Okulevi ile birlikte Mustafakemalpaşa’dan bir ev kiraladıklarını ve Sezer’in ev sahibine Ş.T.’yi eşi, 66 yaşındaki Mehmet Mehdi Okulevi’ni ise babası olarak tanıttığı tespit etti.





İSTANBUL’A KAÇTI
Polis ekipleri, cinayet şüphelisi olan Mehmet Mehdi Okulevi’nin cinayeti işledikten sonra İstanbul’a gittiğini tespit etti. Bunun üzerine hemen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilerek İstanbul’da kızının evinde yapılan operasyonla gözaltına alınan Okulevi ardından Bursa’ya getirildi. Mehmet Mehdi Okulevi, emniyetteki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.





“EVLENMEK İÇİN TANIMAK İSTEDİM…”
Emniyetteki ifadesi ortaya çıkan Mehmet Mehdi Okulevi’nin “Pelin ile bir tanıdığım aracılığıyla tanıştım, bana yakın davranıyordu. Evlenmek için tanımak istedim ancak buluşunca çok genç olduğu için evlenmekten vazgeçtim. 12 çocuğum var, Pelin çocuklarım yaşındaydı. Eşimden boşanmıştım. Pelin ve birlikte yaşadığı Ş.T., bir gün beni arayıp, buluşmak istediler. Buluştuğumuzda bana ‘Bize babalık yap, bağımızı koparmayalım’ dediler. Ben de bu teklifi kabul ettim” dedi.





CİNAYETİN SEBEBİ YÜZÜK, PARA VE ALTINMIŞ
66 yaşındaki Mehmet Mehdi Okulevi şöyle devam etti, “Pelin, benden sürekli altın yüzük, bilezik veya para istiyordu. Olay günü tekrar benden altın yüzük ve para istedi. Ben de almayı reddettim sonra tartışmaya başladık. Pelin, bıçakla benim üzerime doğru saldırdı. Ben de o sırada yanımda getirdiğim tabancamı çıkarıp, Pelin’e doğru ateş ettim. Cinayetten sonra İstanbul’a, kızımın yanına kaçtım ve gece uyurken polisler eve gelip, beni yataktan kaldırıp, gözaltına aldılar” dediği öğrenildi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …