Cuma , 19 Nisan 2024

KAZA CİNAYET ÇIKTI! YENGE HERŞEYİ BİR BİR İTİRAF ETTİ





345 SAATLİK GÖRÜNTÜ İLE TESPİT EDİLDİ
Polis ekipleri çalışma başlattı. Polis, çevredeki 76 kameranın 345 saatlik görüntülerini izledi. Polis, yaptığı incelemede, olay anına ait görüntülerden yola çıkarak Kamil Yanar’a çarpan aracın kardeşi Yılmaz Yanar’ın eşi Menekşe Yanar’a ait olduğunu saptadı.





OTOMOBİLİYLE ÇARPTIĞINI İTİRAF ETTİ
Araştırmasını derinleştiren polis, Kamil Yanar ile kardeşi Yılmaz Yanar’ın aralarında husumet olduğunu ve olaydan 10 gün önce de husumete dayalı çıkan kavgada Yanar’ın, yengesi Menekşe Yanar’ı dövdüğünü belirlendi. Polis, Menekşe Yanar ve Yılmaz Yanar’ı gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada Menekşe Yanar, kayınbiraderi Kamil Yanar’a otomobiliyle çarptığını itiraf etti.





İŞE GİDERKEN TAKİP EDİP, KEŞİF YAPMIŞ
Menekşe Yanar, ifadesinde olaydan bir gün önce kayınbiraderi Kamil Yanar’ı işe giderken takip edip, keşif yaptığını ve ertesinde işe giderken kayınbiraderine çarpıp kaçtığını söyledi. Kazanın ardından otomobili de sanayi sitesindeki bir tamirciye bıraktığını belirten Yanar, “Kaza sonra Meram Sanayi Sitesi’ndeki bir oto tamirhaneye gittim. Ustalara kazadan eşimin haberini olmadığını ve bir gün içinde aracı tamir etmesini söyledim. Eve geldiğimde çocukları da ‘Otomobili dayınız aldı. Ankara’ya gidip, gelecek’ diye kandırmaya çalıştım” dedi.





EŞİ İLE BİRLİKTE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Menekşe Yanar ve eşi Yılmaz Yanar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yılmaz Yanar, serbest bırakılırken, Menekşe Yanar da “kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …