Perşembe , 25 Nisan 2024

Kazanın Nedeni Herkesi Kahretti…





2 GENÇ OLAY YERİNDE, 1 GENÇ HASTANEDE VEFAT ETTİ
Sağlık ekipleri, kazada 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 42 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Ölenlerin cenazeleri otopsi için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra yaralı gençlerden biri daha hastanede hayatını kaybederek Türkiye’yi yasa boğdu.





KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Feci kazada hayatını kaybeden öğrencilerin kimlikleri de belli oldu. Selçuk Üniversitesi öğrencileri Sude Akkuş, Ömer Faruk Küçük ve İlayda Karakoca kazada can verdi. Sude Akkuş’un sosyoloji, Ömer Faruk Küçük’ün mekatronik, İlayda Karakoca’nın ise sanat tarihi bölümünde öğrenim gördüğü öğrenildi.





CUMHURBAŞKANI’NDAN TAZİYE MESAJI
Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Adana’da gerçekleştirdiğimiz gençlik şöleninden Konya’ya dönerken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç kardeşime Allah’tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.





BAKAN SOYLU VE BERABERİNDEKİ HEYET HASTANEYE GİTTİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana-Niğde Otoyolu, Güney köyü yakınlarında saat 04.00 sıralarında şarampole yuvarlanan otobüste yaralandıktan sonra ambulanslarla götürüldükleri Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alınan öğrencileri ziyaret etti. Bakan Soylu’nun ziyaretine AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Jülide Sarıeroğlu ve Vali Mustafa Koç da eşlik etti. Yaralıların durumları hakkında bilgi alan Bakan Soylu, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …