Salı , 23 Nisan 2024

Kehanetleriyle geçtiğimiz yıllara damga vurmayı başaran The Simpsons animasyon dizisi bugüne kadar birçok olayı önceden bildi ve seneler öncesinden yayınladı. The Simpsons’ların yeni kehaneti..





The Simpsons dizisinden bir bomba kehanet daha! Bunu nasıl bildi!
ABD’de yayınlanan ve tüm dünya popüler olan çizgi dizi The Simpsons, yaşanan birçok önemli olaya daha öncesinde bölümlerinde yer vermesiyle ünlenmişti. Dizi, koronavirüs salgınının bir benzerini tahmin etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu kez de o gelişmeyi bildiği ortaya çıktı





Kehanetleriyle geçtiğimiz yıllara damga vurmayı başaran The Simpsons animasyon dizisi bugüne kadar birçok olayı önceden bildi ve seneler öncesinden yayınladı.





Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyanın hayatını tehdit eden koronavirüsü bilen The Simpsons’ın 2022 kehanetleri ise insanlık adına umut verici. 32 yıldır ekranlara gelen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizi, Disney’in Fox’u satın alması, Trump’ın başkanlığı… Kamala Harris’in başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, korona virüsü, eski Beatles mektubu, 11 Eylül Saldırıları ve Lady Gaga’nın Super Bowl’da havaya uçması gibi olayları bilmişti.





Şimdiyse, The Simpsonlar dizisi ‘koronavirüs’ kehanetiyle gündeme geldi

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …