Perşembe , 25 Nisan 2024

Kenan Işık’tan Haber Geldi ! SON Durumu Ne?






ATV ekranlarında yayınlanan ve yıllarca sunuculuğuunu yaptığı Km Milyoner Olmak İster’e sağlık sorunları yüzünden veda eden Kenan Işık’ın sağlık durumu merak ediliyor. Ünlü tiyatrocunun sevenleri ve hayranları Işık’ın bir an önce sağlık durumuna kavuşmasını temenni ediyor. Peki Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? İşte son durumu…
KENAN IŞIK’I ZİYARET EDECEĞİM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri Töreni’nde konuştu. Erdoğan tiyatro alanında ödüle layık görülen Kenan Işık için, “Yurt dışı tedavisinden sonra kendisini ziyaret edemediğimden dolayı kendimi suçlu hissediyorum.
İnşallah en kısa zamanda kendisini evinde ziyaret edeceğim” dedi. Erdoğan, “En büyük temennimiz usta sanatçımızın yeniden ekranlara ve sahnelere dönmesidir” diye konuştu. Kenan Işık’ın ödülünü eşi Beril Işık aldı.
KENAN IŞIK’IN SON DURUMU NASIL?
İki sene önce 21 Mart’ta gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek düşen ve kafasına aldığı darbe sonrasında komaya giren Kenan Işık’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya’ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık’ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.




İki sene önce 21 Mart’ta gittiği spor salonunda saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek kafasından darbe alan Kenan Işık’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …