Cuma , 19 Nisan 2024

Kenan Işık’tan haber var…





KENAN IŞIK İTİRAFI
“Yarışmayı seyrederken Kenan Işık’tan başkası sunamaz diyordum” açıklamasını yapan Yöntem, tedavisi evinde devam eden Kenan Işık’ın son durumuna i-lişkin de konuştu.





Yöntem, “Asıl unutulmaz olan, Kenan Işık o kadar güzel sunuyordu ki, seyrederken ‘Bunu ondan başka kimse sunamaz’ diye düşünüyordum. ‘Kendim sunsam nasıl sunarım?’ diye bile aklıma gelmiyordu. Biz Kenan ile aynı ekoldeyiz devlet tiyatrosundan. Onun üslubunu ve aynı ekolden gelmemizin dengesini tutturmam gerekiyordu. Farklı bir üslup ile sunmak yarışmayı zedeleyebilirdi. Son durumu ile ilgili bilgim yok fakat durumu stabil diye biliyorum. Hayat mucizeler ile doludur” açıklamasını yaptı.





Kenan Işık’ın sağlık durumuna i-lişkin yakın arkadaşı Ozan Zeybek bilgi verdi. A Spor’da konuşan Zeybek Kenan Işık’ın son durumuna dair şunları söyledi:





“KENAN IŞIK’A İYİ BAKILIYOR”
“Nisan’da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor.”





8 yıldır komada olan Kenan Işık’ın son s-ağlık durumu hakkında geçtiğimiz şubat ayında haber gelmişti. Kenan Işık yıllardır komada olduğu için sağlık durumu ve son hali de zaman zaman merak konusu oluyor. 21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren Işık, saunanın ardından fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarpması sonucu beyin k-anaması geçirdi. Kenan Işık o günden bugüne ko-mada..

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …