Cumartesi , 20 Nisan 2024

Kenan Sofuoğlu’ndan Son dakika Berat Albayrak açıklaması !





‘Efendim yok öyle bir şey, sizden de hiçbir talebim yok’ dedim. ‘Bana öyle dediler ama’ dedi. Haberlerde çok çıkınca Cumhurbaşkanımızın kulağına herhalde öyle gitti. ‘Siz bana ‘Bırakın’ dediniz ben yarışları bıraktım. Ama şimdi ‘Gel vekil ol, bizimle ol’ derseniz sizin için her şeyi yaparım’ dedim.





O gün listelerin açıklanacağı gün apar topar bilgiler alındı. Akşam Cumhurbaşkanımız ‘O zaman hayırlı olsun sana’ dedi.””PARAŞÜTLE BİR DÜNYANIN İÇİNE GİRDİM””Paraşütle bir dünyanın içine girmişim ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım” diyen Sofuoğlu, kararından vazgeçmek istediğini Erdoğan’a söyleme kararı aldığını ancak Erdoğan’ı kırmak istemediği için söyleyemediğini dile getirdi.





Kenan Sofuoğlu’ndan çok konuşulacak milletvekilliği itirafları! Berat Albayrak’la aralarında geçen konuşmayı da ilk kez anlattı”BERAT ALBAYRAK ‘EĞER ONU ÜZMEK İSTİYORSAN SÖYLE’ DEDİSofuoğlu, kararını eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile paylaştığında “Eğer onu üzmek istiyorsan, böyle bir süreçte sana güvenmiş… Sen üzeceksen, buyur söyle” yanıtını aldığını belirterek “Şimdi ben bunu nasıl söyleyebilirim o saatten sonra” diye konuştu.





“BECEREMİYORUM’ DİYEREK ADAY OLMAYACAĞIM”Sofuoğlu, programın devamında, “Seçimler yaklaştığında Cumhurbaşkanımıza gidip ‘efendim bana müsaade edin ben bu işi beceremiyorum’ diyeceğim” dedi.Sofuğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:”İLK HAFTADAN MAAŞ BİTİYOR””Üç ayda bir maaş alıyorum. Hepsi makbuzlu. İlk haftadan maaş bitiyor. Ona yardım. Buna yardım. Onun kira ödemesi, bunun kira ödemesi vs. derken maaş yetmiyor bile. Çünkü yardım için söz verdiğim insanlar var.





”VEKİLLİĞİN BANA MADDİ ZARARI BİLE VAR”Vekilliğin bana faydası değil, aksine maddi zararı var. Meclis’e gidip gelirken aracımla 100 bin km. yapıyorum. Bu kadar eleştiriyi hak ediyor muyum? Benim için “Meclis’e gelmiyor, gitmiyor” diyen CHP’li Özgür Özel’i Allah’a havale ediyorum. Özel, konuşmaları, meclis içindeki hareketleri ile bazen takdir ettiğim çıkışları olan biriydi. Bir gün yanına gittim, “abi ben seni severim” dedim.




Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …