Perşembe , 25 Nisan 2024

Kenan Sofuoğlu’ndan Son dakika Berat Albayrak açıklaması !





EMİR ERLERİM PAYLAŞIMIEmir erlerim mevzusuna da girmek isterim. İnsanlar hata yapar. Ben hayatım boyunca bir büyüğümün yanında ayak ayak üzerine atmış bir insan değilim. O gün yanlış hatırlamıyorsam bütçe çalışmaları olması lazım.





O dönem sürekli meclisteyiz. Bunalmışım zaten oralarda fazla durunca bunalıyorum. Geldim odamda ayağımı uzattım. Kimse yok tek başımayım kahve içiyorum ve orada bizim benim danışmanım aynı zamanda da akrabam Semih var. Ben Semihi hiçbir zaman da bırakmadım o zaman öyle bir video izliyor.Ben resim çekip kendi kendi kendime resim çekiyorum. Semih ben de resme gireceğim öteki Levent abi ben de gireceğim dedi. Semih Emirlerim yaz dedi. Bir şaka olacağını düşündüm o anki aklınla ya insan hata yapar ya işte attım o arada bana bir telefon geldi ama bu konuyla alakalı değil.





5 dakika geçti aradan telefonu kapattığımda arayan arayana Kenan sen ne paylaşımı yaptın. Diyorlar. Hemen Instagram’a tekrar girdim girdim de ben ne yaptığımı anladım ve hemen sildim.”MİLLETVEKİLİ OLDUĞUMU UNUTMUŞUM”Tabi siyasetin içinde olduğumuzu unutmuştum. Siyasetçi olduğumu bir milletvekili olduğumu unutmuşum. Hiç aklımın ucundan geçmiyor onu paylaşırken. Sildim ama iş işten geçmiş. Alan almış, paylaşan paylaşmış. Her zaman söylüyorum her yerde de söyledim burada insanlar hatalar yapabilir onu benim yaptığım hatalardan biri. Belki bir sebebi vardır belki yapmam gerekiyordu Allah’ım bir takdiri yani çok üzüldüm. O dönemde o dönemde açık söyleyeyim bir fırsattır bu işi bırakmak için. Milletvekilliğinden kurtulmak için süper bir fırsat. Cumhurbaşkanımız ile konuşmadım bu konuyu.





Grup başkanımız Naci Bostancı’ya gittim. “Bir açıklama yapalım” dedi. “Tamam abi siz ne diyorsanız yapayım ben” dedim. Ben bir hata yaptım siyaseti bilen biri de değilim.Danışmanım Semih, “Emir erlerim” notu ile yaptığım bir paylaşım yüzünden tepki gördü, eleştirildi. Eleştiriler sonrası Semih istifa etmeye kalktı. Semih’e “sen istifa edersen, ben de istifa ederim” dedim… Cumhurbaşkanı Sakarya’da 3. sırada kimi aday gösterseydi o kişi milletvekili olacaktı. Bir koltuk da benim yüzünden zarar olmasın istedim. O koltuğu bırakıp gitmek ihanet olurdu. O yüzden ben de danışmanımla birlikte istifa etmedim.”




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …