Cuma , 26 Nisan 2024

Kimlik Numarası Bu Numaralarla Bitenlere Büyük Müjde.





T.C KİMLİK NUMARASI 0-2-4-6-8 BİTENLER DİKKATLİCE OKUSUN…. Ziraat Bankası’nda hesabı olanların 15 gün içinde en yakın şubeye gitmesi gerekiyor! Gitmeyenler pişman olacak! Ziraat Bankası’nda hesabı olan herkesi yakından ilgilendiren mühim bir izahat yapıldı. Meydana getirilen bildirimde bankada hesabı olanların 15 gün içinde en yakın şubeye gitmesi gerektiği açıklandı. Konuya dair Ziraat Bankası’nın yapmış bulunmuş varolduğu açıklamalar ve detaylar haberimizde.





Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında bu yıl içinde zamanaşımına uğrayacak yatırım hesaplarını tek tek duyurdu. Buna gore banka 15 EKİM tarihine kadar listede adı olanların kesinlikle şubeye gitmesi gerekliliğini belirtti.2022 ve 2023 yılları içinde zamanaşımına uğrayacak olan hesapların sıralaması Ziraat Bankası yönünden açıklandı.





Banka açıklamasında detayları aktarırken, şu ifadeleri kullandı: 2023 Yılı İçerisinde Zamanaşımına Uğrayacak Yatırım Hesapları 22.04.2021 tarih ve 31462 sayılı Resmi Gazete’de piyasaya sürülen 7316 sayılı Kanun’un 12’nci maddesiyle “Yatırım hizmetleri ve faaliyetlerinden kaynaklanan her türlü emanet ve alacak, hesap sahibinin yaptığı son olarak talep, prosedür ya da rastgele bir halde verilen yazılı talimat tarihinden başlayarak on yıl içinde talep ve öğrenim edilmemesi hâlinde YTM’ye emaneten devredilir.” denilmektedir.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …