Cumartesi , 20 Nisan 2024

.Kimsenin Bilmediği Faydalarını Uzmanlar Açıkladı!





Birçok kişi travazol deri kremi olarak bilmektedir. İçerisindeki etken maddesi İzokonazol nitrat ve diflukortolon valerat ‘tır. Bunun yanında likit parafin, polisorbat, vazelin, alkol, stearat ve distile su da bulunmaktadır. Bu şekildeki maddelerle güçlü bir formül oluşturulmuştur. Burada etken maddeleri ifade ediyoruz ki eğer bunlardan birine alerjiniz var ise kullanmayınız.





Çünkü alerji yaparak daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Kullanım alanları çok çok önemlidir. Etkili olan noktalarda kullanıldığında güzel sonuçlar vermektedir. Sizlerin bu noktaları bilerek hareket etmenizde çok fayda vardır. İşte ayrıntılı bir şekilde neler için kullanıldığı… P*işiklerde Kullanılır Bebeklerde olsun yetişkinlerde olsun pişik olan bölgeye uygulandığında çok kısa sürede pişikleri iyileştirmektedir. Yalnız pişikler için uygulanan bölge kesinlikle hava almalıdır. Bunun yanında temiz kı*yafetler giyilmelidir. Bu noktalara dikkat ederseniz kesinlikle hızlı bir iyileşme sağlarsınız. Bebekler için tereddütten eden anne babalar olabilir, onlar içinde güvenle kullanabilirsiniz. Vajina Kaşıntısında Kullanılır Birçok bayan bu soruyu sormaktadır.





Travazol krem v-ajina içine sürülür mü sorusunun cevabı evettir. V-ajinadaki kaşıntı ve mantar sorununa karşı doktorlar tarafından sürekli yazılan bir i*laçtır. Düzenli olarak günde 2 kez nohut büyüklüğünde sürdüğünüzde şifa bulacaksınız. Genital bölgedeki pişikler, bakteriler, mantarlar üzerinde de çok etkilidir. Bu bölgeyi de iyice temizledikten sonra günde 2 kez kullanmalısınız.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …