Cuma , 29 Mart 2024

KİNDER SÜPRİZ YUMURTA VE O ÜRÜNLER TOPLATILIYOR





Kinder Sürpriz yumurtalarındaki bakterinin ilk olarak 15 Aralık’ta Belçika’da bir fabrikada görüldüğü belirlendi.. Dünya Kinder Sürpriz’deki bakteri haberiyle sarsılmaya devam ediyor. Kinder Sürpriz çikolatalarında yaşanan salmonella krizinin ardından şimdi de Nestle’nin donmuş pizzalarında tespit edilen E.coli bakterisi gözleri gıda güvenliğine çevirdi. Kinder Sürpriz’de tespit edilen Salmonella bakterisinin 6 saat ile 6 gün arasında kuluçka süresinin olduğunu söyleyen uzmanlar, dünyanın konuştuğu bakterinin belirtilerini de bir bir saydı. İşte Kinder Sürpriz’de ortaya çıkan Salmonella’nın belirtileri..





HER İKİ BAKTERİ DE İNSAN SAĞLIĞINI OLUMSUZ ETKİLİYOR
Kinder ürünlerinde tespit edilen salmonella’nın hayvansal kaynaklı bir bakteri , “Salmonella’nın 6 saat ile 6 gün arasında değişen bir kuluçka süresi var. Bu sürede semptomlar başlıyor. İshal, karın ağrısı, ani ateş yükselmesi gibi etkilerle vücutta kendini belli ediyor ve tüm vücudu etkileyebiliyor”

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …