Perşembe , 28 Mart 2024

Kirada oturanların dikkatine.C.Erdoğan Gereğini yaptı !





Yüz yüze eğitimin başlaması, üniversitelerin açılması ve öğrencilerin şehirlere dönmesi, yaz döneminde evliliklerin artması gibi nedenlerle çok yükselen kiralık ev fiyatlarına ilişkin son açıklama ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ziyareti öncesinde yaptığı konuşmasında ilgili bakanlıkların çalışacağını ve zulmün sona ereceğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüksek kira fiyatlarına dair “Kira artışlarına yönelik suistimal varsa bunun sorumlusu olan bakan arkadaşlarım bunları yakın takibe almak suretiyle bu zulmün önüne geçeceğiz.” dedi.





ÖĞRENCİLERİN BARINMA SORUNUNA DA DEĞİNDİ Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında ayrıca üniversite öğrencilerinin yaşadığı barınma sorununa değindi. AK Parti hükümeti olarak öğrenci yurtları konusunda hiçbir hükümetin yapmadığını yaptık diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Şu anda bizim bir milyona yakın yatak kapasitesi olan yurtlarımız var.





Bizden önceki dönemlerde böyle bir şey söz konusu değildi. Yurtlar, çift yatak bilemediniz üç yataklı odalar olmak üzere modern şekilde yurtlarımızı yaptık.” ifadelerini kullandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya dair ifadelerinde ayrıca CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamalara da tepki gösterdi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …