Perşembe , 28 Mart 2024

KOCASI DÜĞÜNDEN 6 HAFTA SONRA KAYBOLDU, GERÇEK TAM 68 YIL SONRA AÇIĞA ÇIKTI





Hayatının aşkı kabul ettiği adamla evlendikten neredeyse 70 yıl sonra, Peggy Harris kocasının bir anda ortadan kayboluşunun ardında yatan gerçeği öğrendi..





Sırra Kadem Basan Adam Belki o zamanlar aşk bambaşkaydı, belki de Peggy Billie’ye delicesine aşıktı, her şekilde Peggy kocasının nereye kaybolduğunu araştırmayı asla bırakmadı. Evlendikten sadece altı hafta sonra kocasını bir daha görememek çoğu kişi için aşkın sonu demek olabilirdi ama Peggy içten içe Billie’nin öylece kaybolmayacağını biliyordu. Ters giden bir şeyler vardı.





Asla Pes Etmedi Kocasına ne olduğunu öğrenmek için Peggy’nin paçaları sıvayıp derinlemesine araştırma yapmaya hazır olması gerekiyordu. Yıllar geçti, Peggy türlü türlü insanlarla iletişime geçip eline geçen bilgileri birleştirip bu gizemi çözmeye çalıştı ama faydası yoktu. Billie kayıptı ve nerede olabileceğine dair hiçbir ipucu yoktu. Yine de fazlasıyla azimli olan Peggy pes etmeye niyetli değildi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …