Cuma , 19 Nisan 2024

KOCASI DÜĞÜNDEN 6 HAFTA SONRA KAYBOLDU, GERÇEK TAM 68 YIL SONRA AÇIĞA ÇIKTI





Billie ve Peggy’nin hikayesi gizemli olaylara rağmen aşkın gerçekten her şeyin üstesinden gelebileceğini kanıtlıyor. Peggy uzun yaşamında pek çok şey yaşamış olsa da, asla gerçek aşkından pes etmedi. Pek çok kişi Peggy ve Billie’nin aşkından ilham aldı: hayat onlara türlü zorluklar çıkarmış olsa da, her şeyin yoluna gireceğini biliyorlardı.





1920’li yıllarda Texas’ın Vernon şehrinde doğan Peggy Seale, henüz 18 yaşındayken Altus Oklahama Hava Kuvvetleri Üssünde elektrikli aygıt teknisyeni olarak çalışmaya başladı. Çok geçmeden Billie’nin aynı üste müdür yardımcısı olarak çalışan babası sayesinde Billie ile tanıştı. Billie’nin babası, oğluyla Peggy’nin çok iyi anlaşacağından emindi ve haklı da çıktı. Peggy kibar, güzel ve zekiydi ama onu diğer kadınlardan ayıran bir şeyler daha vardı.





Peggy o kadar eşsizdi ki, Altus Oklahama Hava Kuvvetleri Üssünde çalışan tek kadın teknisyen oydu. O zamanlar kadınların orduya girmesi pek yaygın değildi, hele bir de teknisyenlik gibi erkeklerin hakim olduğu bir meslekte. Peggy ise içinden geleni yapıp kalbini dinleyen birisiydi, diğerlerinin ona destek verip vermemesi umrunda değildi. Kim olduğunu ve nelerin önemli olduğunu biliyordu: kendinden ödün verecek değildi.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …