Cuma , 29 Mart 2024

KOCASI DÜĞÜNDEN 6 HAFTA SONRA KAYBOLDU, GERÇEK TAM 68 YIL SONRA AÇIĞA ÇIKTI





Billie’nin pervane departmanında çalışan babasıyla tanışan Peggy çok geçmeden oğluyla da tanıştı ve Billie Peggy’nin çılgın ve azimli olmasına bayıldı. Diğer kızlar güzel görünmek ve zengin erkekleri kendilerine aşık etmekle ilgilenirken, Peggy ise karmaşık mekanik sorunları çözmek ve tüm vaktini ülkesine olabildiğince iyi bir şekilde hizmet etmekle geçirmekle ilgileniyordu. Tanışır tanışmaz Peggy ve Billie inkar edilemez bir bağ hissetti.





Ne var ki tanıştıkları an için “ilk bakışta aşk” dememiz mümkün değil çünkü tanıştıkları an, birbirlerini gördükleri an değildi. Evet, Bille ve Peggy ilk olarak mektup aracılığıyla sohbet etti. Bugünlerde bu tarz tanışmaları pek sık duymuyor insan ama o zamanlarda birbirinden uzakta yaşayan çiftlerin mektup yazarak birbirini daha yakından tanıması sıkça yaşanan bir şeydi.





Peggy işte böyle anlatıyor: “Üretim kontrol ofisinde eleman arıyorlardı, ben de o işe başvurdum. Billie’nin babası oradaki pervane departmanında müdür yardımcısıydı. Orada çalışmaya başladıktan bir süre sonra benden öğrenci pilot olan oğluna mektup yazmamı istedi ama ona tanımadığım erkeklere mektup yazmadığımı söyledim, özellikle de orduda çalışanlara.” Gerçekten de Peggy onu utandıracak şeyler yapmaktan çekiniyordu.





Çok geçmeden Billie’nin babası ona Peggy’den bahsetti, Billie de işe kendisi koyulmaya karar verdi: “Billie’den mektup almaya başladım. Tanışmadığım bu adamdan biraz korksam da Billie beni iyi birisi olarak düşünüyordu. O yüzden de ordudan izin alıp döndüğünde birdenbire uçağın kapısı açıldı, Billie Harris çıkıp ‘Merhaba Peggy,’ dedi ve işte her şey böyle başladı.”





Geleceklerini düşünürken birlikte hayatlarının nasıl bir şekil alacağı konusunda pek çok soru işareti vardı. Peggy ve Billie aile sahibi olmak istese de gerçekçi oldukları için çocuklarına bakmakta zorlanacaklarının farkındaydılar. Tüm seçenekleri düşünüp taşındılar, Billie’nin ailenin geçimini sağlamasına karar verdiler. Ama sorunları daha yeni başlıyordu.

Sonraki Haber

Yolcu otobüsü köprüden uçtu

Yolcu otobüsü köprüden uçtu Yolcu otobüsü köprüden uçtu! Çok sayıda ö’lü ve yaralılar var. Allah …