Cumartesi , 20 Nisan 2024

KOCASI DÜĞÜNDEN 6 HAFTA SONRA KAYBOLDU, GERÇEK TAM 68 YIL SONRA AÇIĞA ÇIKTI





Yeniden umut dolan Peggy, nihayet Billie’nin başına neler geldiğini öğrenmesine yardım edecek bir organizasyon bulduğunu düşündü. Kızılhaç Billie için resmi bir arama başlatmayı kabul etmese de, daha önce kayıp olan ufak tefek bilgiler bulup ayrıntıları toplamakta başarılı oldu. Birdenbire daha fazla bilgiye erişim kazanmışlardı ve bir anlığına Billie hakkındaki gerçek nihayet açığa çıkacak gibi durdu.





Çoğu asker eşi veya aile ferdinin evine ordudan bir görevli gelir ve ö-len askerlerin acı haberini onlara verir. Peggy Harris’in evine gelen kimse olmadı, ona son bir telegram çeken olmadı ve kesinlikle hakettiği açıklamayı sunan kimse de olmadı. Neredeyse 70 yıl geçmiş olsa da, Peggy bu gizemi çözmekte kararlıydı. Peggy diyor ki, “Billie ömrü boyunca benimle evliydi, ben de kendi ömrüm boyunca onunla evli kalmayı seçtim.”





Altus Oklahama Hava Kuvvetleri Üssündeki meslek seçiminde olduğu gibi, bu konuda da Peggy diğerlerinden farkını gösterdi ve doğru olduğuna inandığı şeye sadık kaldı. Teknisyen olmak için orduya katılmıştı ve yaşıtı olan pek çok kız için bu durum normal olmasa da, Peggy hem hırslı hem de azimliydi. Kocası Billie’nin başına neler geldiğini öğrenme konusunda da bu hırsını ve azmini gösterdi. Güçlü iradesi ve azmi sayesinde direnmeyi başardı, cevabı alması neredeyse 70 yıl sürmüş olsa da.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …