Perşembe , 28 Mart 2024

Köfteci Yusuf’un sahibi bakın kim çıktı.. Neden Etlerinin güzel olduğunu açıkladı..





Biz bu hassasiyetlere çok dikkat ediyoruz. Her şeyin en kalitelisini kullanıyoruz. Bizim cebimizden gitsin yeter ki müşterimiz memnun kalsın.” dedi. GÜNDE 60 TONLUK ÜRETİMGünlük 150 tane dana, 1000 tane kuzu işlediklerini söyleyen Akkaş, üretim kapasitesine dair şu bilgileri paylaştı: “Şuanda 50-60 ton ürünü şubelerimize günlük sevkiyat yapıyoruz. Bana tazelik denildiğinde günlükten bile daha taze olduğumuzun cevabını veriyorum. Soğuk zincire çok dikkat ediyoruz. Büyük nakliye şirketleri ile anlaşmalarımız var. Karlılık konusuna gelirsek çoğu şirket daraldığında zam yapıyor. Bizler ise zam yaparak değil, nasıl tasarruflu davranabiliriz diye düşünüyoruz. Karlılığı tesislerimizde üretmek istiyoruz.” YILDIZLI AŞÇILARDAN TAM NOT Birçok önemli otelde aşçılık yapan 30 kişilik Bursa Aşçılar Derneği üyesi usta aşçıları Yenişehir’deki tesiste ağırlayarak görüşlerini alan Akbaş, gelen misafirleri daha iyi ağırlayabilmek için bu görüşmenin önemli olduğunu söyledi. Ürün geliştirme ve hizmet konusunda büyük ustalardan fikir alan Akkaş, “Daha iyi hizmet için her gün daha çok çalışarak yola devam ediyoruz. Her şeyi müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için yapıyoruz.”dedi.





BU LEZZETİ DÜNYA TANIYACAK Osmanlı’dan günümüze ulaşan Türk köftesinin özel tadını tüm dünyaya tanıtmak istediğini aktaran Akkaş, hedeflerine ve çalışma politikasına dair şunları söyledi: “Nasip olursa 2018 yılında çok büyük pazarlarda boy göstereceğiz. Türkiye’de 22 yıldır bu işi yapıyoruz. Burada yakaladığımız başarıya yurt dışında da birkaç yıl içinde ulaşabileceğimize inanıyoruz. Lezzeti kanıtlanmış bir köftemiz var. 6 bin kişilik özverili çalışan bir ekibe sahibiz. ‘Hayır’ kelimesini kullanmamaya çabalıyoruz. Her şeyi bol vermeye çalışıyoruz. Direkt misafirlerimizden, müşterilerimizden önerilerini ve şikâyetlerini dikkate alıp kendimizi hemen düzeltiyoruz. Çok hızlı kararlar alabiliyoruz. Genç bir yapıya sahibiz ve bu işletmenin ileride lokomotif bir gıda firması olacağına inanıyoruz. Müşterilerimizin bizleri önerisi sayesinde gün geçtikçe daha çok tanınıyoruz. En iyi reklam ağızdan ve tavsiyelerle yapılandır. Misafirlerimizin bize kefil olması bizleri oldukça memnun ediyor.” EN İYİ YOL LOKANTISI Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği en iyi 10 yol lokantası programında Köfteci Yusuf eşsiz lezzetleri ile rakiplerini geride bırakarak 1.’lik koltuğuna oturdu. Güler yüzü, samimiyeti ve müşteri önceliğiyle rakiplerini arkada bırakmayı başaran Köfteci Yusuf, Hürriyet Gazetesi’nin bu ödülü ile doğru yolda olduğunu bir kez daha kanıtladı.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …