Cuma , 29 Mart 2024

Konya’da 3 yıldır çözülemeyen sır sonunda çözüldü. Herkes Büşra’dan şüphelenmişti. Sorguda isim verdi ve sebep ba’kin ne çıktı.





Türkiye’nin yakından takip ettiği Büyükşen c-ın-aye-tin-de yeni bir gelişme yaşandı. İşte Metin ve Nejla Büyükşen c-ın-a-yeti-yle ilgili son detaylar.. .Konya’da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin yaklaşık 3,5 yıl önce maskeli bir kişi tarafından a-v tü-fe-ği-yle vur-ula-rak ol-d-ürü-lme-sine ilişkin soruşturma kapsamında t-ut-uklanan Zekeriya O. tahliye edildi..cı*na-ye-tin zanlıları Esra T. ile Abdullah Başdemir’e yardım ettiği iddiasıyla tutuklu bulunan Zekeriya O’nun, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tahliye edilmesine karar verildi..





Merkez Karatay ilçesi İsmil Mahallesi’nde 3 Eylül 2018’de evlerinde maskeli bir kişi tarafından a-v tü-fe-ğ-iyle v-urulan Metin (55) ve Necla (54) Büyükşen çifti hayatını kaybetmiş, pencereden atlayıp kaçan kızları yaralanmıştı. .Aydınlatılamayan olaya ilişkin 13 Temmuz’da yeniden soruşturma başlatılmış, jandarma ekiplerince 25 şüpheli yakalanmıştı..





Sorgulama neticesinde adliyeye sevk edilen zanlılardan 2’si “kasten ö-ldürmeye azmettirme”, 2’si de “kasten ö-l-dürmeye yardım etme” suçlamasıyla tutuklanmış, 21 kişi jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı..

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …