Cuma , 29 Mart 2024

Korkunç iddia! Uzun süre evinde kıyma makineleri çalışmış


‘EVİNDE KIYMA MAKİNELERİ ÇALIŞMIŞ’




Eylemde, 10 Ağustos 2017 tarihinde ortadan kaybolan Zehra Çaycı’nın annesi Keziban Çaycı ile bir kadın yakını da yer aldı. Gazetecilere açıklama yapan ismini açıklamayan kadın, Zehra Çaycı’nın 2 çocuğunu bırakıp, ortadan kaybolduğunu söyledi. Zehra Çaycı’nın olayla ilgili tutuklanan besici Ali tarafından öldürüldüğünü ve kıyma makinesiyle ortadan kaldırıldığını öne süren kadın iddialarını şöyle sürdürdü:
“Komşuların dediği şey, uzun süre besici Ali’nin evinde kıyma makineleri çalışmış. Kasap kendisi, etlerle çok içli dışlı, ne yapacağını çok iyi biliyor çünkü ve bulunamıyor.”
‘CESET ORTADA OLMAYINCA, İNSANLAR SALIVERİLİYOR’




Zehra Çaycı’nın kimin yanındayken ve nasıl kaybolduğunu bilen olmadığını kaydeden yakını, “Kaybolan o kadar kişi var ama yoklar. Bir yerlere gömülüyorlar ya da bir şekilde ortadan kaldırılıyorlar. ‘Bunu yapanlar budur’ diyorsun. Kanıt olan ceset ortada olmayınca, bir süre sonra insanlar salıveriliyor. Bunu istemiyoruz. Zehra’nın annesi her gün torunlarına ne cevap vereceğini düşünüyor” dedi.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …