Perşembe , 28 Mart 2024

korkutan bir deprem daha…





KANDİLLİ: 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE Kandilli Rasathanesi ise depremin Ege Denizi’nde, 4.5 büyüklüğünde ve yerin 7.7 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıkladı. OLUMSUZ İHBAR YOK Gelişmelerin takip edildiğini belirten AFAD’ın açıklamasında “Geçmiş olsun İzmir. Karaburun açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” ifadeleri yer aldı.





BİR DEPREM DAHA OLDU AFAD verilerine göre, Karaburun açıklarında saat 22:19’da yerin 12.99 kilometre derinliğinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin 4.4 büyüklüğünde ve yerin 9.1 kilometre derinliğinde olduğunu duyurdu. AFAD’DAN AÇIKLAMA 22:19’da meydana gelen depremle ilgili açıklama yapan AFAD, “Geçmiş olsun İzmir.





Karaburun açıklarında meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” mesajını paylaştı. NACİ GÖRÜR: BU BÜYÜKLÜKTEKİ DEPREMLER SIK SIK OLUYOR Depremle ilgili bir harita paylaşan Prof. Dr. Naci Görür, “Az önce Karaburun Yarımadasının kuzey açıklarında ve Midilli’nin güneyinde 4,4 büyüklüğünde deprem oldu. Muhtemelen İzmirliler hissetti. Midilli güneyinde normal faylar ile bunları kesen doğrultu atımlı bir fay zonu var. Bu zonda bu büyüklükte depremler sık sık oluyor” dedi.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …