Perşembe , 28 Mart 2024

KORONALI OLDUĞUNU BİLEREK CAMİYE GİTTİ SONRASI F-ACİA





Yaklaşık 45 gün önce Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesine bağlı İsmail köyünde yaşayan bir kişi, diş te-davisi için İnebolu’da bir k-liniğe gitti. Burada vi-rüs kaptığı tahmin edilen şahıs i-ddiaya göre, ‘benim bir şeyim yok’ diyerek o gün hocası bulunmayan İsmail köyünde, Cuma namazı için oluşturulan cem-aat ile birlikte namaz kıldı.





Bir süre sonra ö-ksürük ve beraberinde a-teşlenmesi üzerine test veren şahsın C-ovid-19 vi-rüsü taşıdığı belirlendi. Ardından f-ilyasyon ekipleri İsmail köyüne gelerek olayın ortaya çıkmasını sağladı.





6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Cuma namazı için oluşturulan cemaatte bulunanlarda da ö-ksürük ve a-teşlenme görülmesi üzerine fi-lyasyon ekiplerince c-emaatten test alındı. Cami c-emaatinden alınan ko-ronavir-üs testlerinin p-ozitif çıkması üzerine Kastamonu Eğitim ve Araştırma H-astanesinde te-davi altına a-lınan ve yaklaşık 40 gün süren te-davi gören Yüksel Yüksel, Nedim Güleryüz, Yüksel Gülcü, Kadir Aral, Hayrettin Çelebi ve Bekir Bozkurt, hayatını kaybetti.





Koronadan h-ayatını kaybeden Yüksel Gülcü’nün eşi Hanife Gülcü’nün de yoğun bakım ünitesinde te-davisi halen sürerken, ted-avisi tamamlanan 1 kişi de ta-burcu edildi.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …