Çarşamba , 24 Nisan 2024

KORONALI OLDUĞUNU BİLEREK CAMİYE GİTTİ SONRASI F-ACİA





“KÖYÜMÜZDE VA-KA GÖRÜLMEMİŞTİ”
Yaşanan bu olaydan önce köylerinde hiç cor-ona v-irüs vakasının görülmediğini vu-rgulayan Köse, “Bugüne kadar köyümüzde hiç co-rona v-irüs va-kası görülmemişti, hiç yoktu. Sonradan cami cemaatine bulaşınca -va–alarımız fırladı. Şu anda Hanife Gülcü teyzemiz, kor-onavi-rüsten ve-fat eden Yüksel Gülcü abimizin e-şi oluyor. Öğrendiğimize göre kritik durumu a-tlatmış, iyi olduğunu öğrendik. S-ervise alınmış, inşallah Cuma günü de çıkacağını söylediler. Bizde bekliyoruz çıkmasını” şeklinde konuştu.





“KARDEŞİMİ VE İKİ ENİŞTEMİ KAYBETTİM”
Ko*ronavir*üsten dolayı abisini ve iki en*ştesini kaybeden Hüseyin Yüksel ise “En yakınım olan kardeşimi kaybettim. İki tane eni*ştemi kaybettim. Kimse kimse ile temas etmesin, devletin koyduğu her kurala harfiyen uymak lazım, uymamız lazım. 17 günlük bir kısıtlama oldu, ne kadar vaka oranlarını düşürdü görüyoruz. Bu tamamen bizlerin elinde. Bizler kurallara uyarsak, i*nşa*llah bu v*irüs bitecek” ifadelerini kullandı.





“İŞİM ÇIKTI NAMAZI KAÇIRDIM, BEN DE Ö*LEBİLİRDİM”
Namaz kılındığı gün bir işinden dolayı Abana’ya gittiğini ve camide oluşturulan cemaatin arasında olmadığını Yüksel, aksi taktirde kendisinin de ö*lebileceğini dile getirdi. Yüksel, “Ö*len arkadaşlarımızla hep beraberdik. Ben o gün Abana’ya gitmiştim. Abana’da işlerim vardı. Bu cemaat gurubundan ayrılmıştım. O gün ben yoktum. Sonra bir duyduk, c*emaate gelen bir arkadaşımız a*teşlenmiş. Ondan sonra eniştemin birisi ateşlendi, sonra diğerleri p*eş peşe ateşlendi. Bu şekilde işler büyüdü. Bizler hiçbirini göremedik. Biz sadece telefonla haber alabildik. Bunun sonucunda ailemden eniştelerim ve kardeşim ö*ldü” dedi.





“AĞABEYİMİN CENAZESİNİ KALDIRAMADIM”
Vi*rüs bulaşabilecek hiçbir yere gitmediğini söyleyen Hüseyin Yüksel, sözlerini şöyle noktaladı: “Hastaneye dahi gitmiyorum, mecbur kalmadıkça hiçbir yere uğramıyorum. Mümkün olduğunca evdeyim, bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Kimse kimse ile temas etmesin. Çok büyük sıkıntılar çektik. Cenazesini dahi kaldıramadım. Kardeşimi iki, üç kişi ile ancak gömebildim. Çok kuvvetli bir acı yaşadık.”

Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …