Cuma , 29 Mart 2024

KORONAVİRÜS GERÇEĞİ’Nİ YILLAR SONRA AÇIKLADI… WUHAN’DA ÇALIŞAN BİLİM İNSANINDAN İTİRAF GİBİ SÖZLER





2 yılı aşkın süredir koronavirüs ile mücadele eden dünya ABD’den gelen haber ile sarsıldı. Bir dönem Çin’de çalışan ABD’li bilim insanı ‘koronavirüs gerçeği’ni açıkladı. İşte dünyanın gündemine bomba gibi düşen o sözler…





2019’un son aylarında hayatımıza giren Koronavirüs (Kovid-19) dünya genelinde milyonlarca hayata mal oldu. Pek çok alışkanlığımızı geride bırakmamıza neden olan virüs tabiri caizse kabuk değiştirmeye devam ediyor. Bilim dünyası daha ölümcül bir varyanta dair uyarılarını sıklaştırırken koronavirüs ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.





Virüsün kökeni, nasıl ve ne zaman ortaya çıktığına dair henüz net bir bilgiye sahip olmayan bilim dünyası ABD’li bilim insanı Andrew Huff’ın sözlerini tartışıyor.





2019’un son günlerinde Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan korovirüs kısa sürede dünyanın dört bir yanına yayılmıştı. Bölgedeki laboratuvar ise o tarihten beri pek çok teorinin merkezinde yer almıştı.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …