Cuma , 29 Mart 2024

KORONAVİRÜS GERÇEĞİ’Nİ YILLAR SONRA AÇIKLADI… WUHAN’DA ÇALIŞAN BİLİM İNSANINDAN İTİRAF GİBİ SÖZLER





ESKİ ÇALIŞANDAN KORONA İTİRAFI
New York Post’ta yer alan habere göre, bir dönem Wuhan’daki tartışmalı laboratuvarda çalışan ABD’li bilim insanı ‘koronavirüs gerçeği’ olarak adlandırdığı bilgiyi açıkladı.





Huff virüsün insan yapımı olduğunu ve pandemiden 2 yıl önce Wuhan’daki laboratuvardan sızdığını öne sürdü.
‘Wuhan gerçeği’ isimli bir kitap kaleme alan bilim insanı yaşanılanları ABD istihbaratının ’11 Eylül’den sonraki en büyük başarısızlığı’ olarak nitelendirdi.
Çin’in işlev kazanma deneylerinin gevşek güvenlikle yapıldığını belirten Huff, bunun Wuhan laboratuvarında bir sızıntıya yol açtığını söyledi.





SIZAN YAZIŞMALAR 2017’Yİ İŞARET EDİYOR
EcoHealth Alliance ile ABD hükümeti fon sağlayıcıları arasındaki elektronik posta yazışmalar ortaya çıkmış yazışmalarda yarasalar ve diğer yüksek riskli türlerden alınan viral DNA’lar Haziran 2017 ile Mayıs 2019 arasında Wuhan’daki tesise gönderildiği bilgisi yer almıştı.





Hem Yunnan hem de Laos’tan toplanan genetik diziler, Wuhan enstitüsünde çevrimiçi bir veri tabanında tutuldu. Ancak bu bilgilerin tamamı Eylül 2019’da Çin tarafından kaldırıldı.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …