Çarşamba , 24 Nisan 2024

Köşeyi dönecekler bu 3 burçtan olanlara güzel haber





***Sevgili Akrep, bugün gündeminde aşk, çocukların ve hobilerin yer alıyor. Partnerine karşı yardımsever ve fedakar olabileceğin bir gün seni bekliyor. Öğleden sonra, uzaklardaki bir kadından haber alabilirsin ya da destek görebilirsin. Akşam saatleri ise partnerinle ya da bir arkadaşınla fikir ayrılıkları, iletişim problemleri yaşaman mümkün görünüyor. Gereksiz alınganlıklardan ya da hassasiyetlerden uzak durmakta fayda var. Venüs’ün Aslan’a geçmesiyle kariyer ve iş hayatın ön plana çıkıyor. İş ilişkilerinden fayda görebileceğin bir dönem başlıyor. Sevgiyle kal.***Sevgili Yay, bugün gündeminde ailen, evin ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Akşam saatlerinde aile içi bazı fikir ayrılıkları, sürtüşmeler yaşanabilir, canını sıkmamaya çalış. Ayrıca bu gece rüyaların yoğun olabilir.





Venüs’ün Aslan’a geçmesiyle yurtdışı/yurtiçi seyahatlerin ve uzaktaki dostlarınla iletişimin artabilir. Hukuksal konuların ve akademik konuların gündemine taşınabilir. Sevgiyle kal. —Sevgili Oğlak, bugün gündeminde kardeşlerin, yakın dostların ve akrabaların yer alıyor. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün seni bekliyor. Akşam saatleri psikolojik etkenlerden dolayı biraz kaygı seviyen yükselebilir. İnsanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin fakat kısa süreli bir etki olduğunu söyleyebilirim. Venüs’ün Aslan’a geçmesiyle eşin parası, yatırımlar, bankalar, krediler, miras ve nafaka konuları gündemine taşınıyor.





Önümüzdeki süreçte ortaklı, paylaşımlı paralardan yana bazı fırsatların olabilir. Sevgiyle kal.***Sevgili Kova, bugün gündeminde ve odağında finansal konular yer alıyor. Öğleden sonra iş yerinden bir kadından parasal veya işinle alakalı destek görebilirsin. Akşam saatleri ise bazı endişelerin, kaygıların açığa çıkabilir. Finansal konularla ilgili ufak çaplı krizler yaşaman mümkün görünüyor. Venüs’ün Aslan’a geçmesi, önümüzdeki süreçte ikili ilişkilerini, evliliğini, ortaklıkların gündemine taşıyor. İlişkilerle alakalı hareketli bir dönemin başlıyor. Sevgiyle kal. ***Sevgili Balık, bugün kendinle, dış görünüşüne, ihtiyaçlarınla ilgilenmen için uygun bir gün gibi görünüyor. Öğleden sonra ise aşk hayatınla ilgili bazı gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde de ikili ilişkilerinde veya evliliğinde bazı sürtüşmeler, fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Venüs’ün Aslan’a geçişi, işinle ilgili konuları, birlikte çalıştığın kişileri ve iş vasıtasıyla kurduğun bağlantıları odağına taşıyor. İlerleyen günlerde bunlarla ilgili faydalar görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …