Cuma , 29 Mart 2024

Lise öğrencisinin ölümünde korkunç itiraf geldi!





Öğretmen: Kimsenin ölümünden sorumlu değilim Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen H.G., “Telefonla arayıp, bana gelmek istediklerini söylediler. Ben de eve davet ettim. Ancak, kimsenin ölümünden sorumlu değilim. Suçlamaları kabul etmiyorum” dediği öğrenildi.





Kan örnekleri alındı, ölen genç toprağa verildi Kan örnekleri alınan Almanca öğretmeni H.G. ile Y.K.’nin arkadaşları ifadelerinin ardından Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından adliyeye sevk edildi. Y.K.’nin cenazesinin ise Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verildiği belirtildi.

“Hep birlikte hap aldık” Gözaltına alınan öğrencilerden bir tanesinin ise polise verdiği ifadede “Evde hep birlikte uyuşturucu hap aldık” dediği iddia edildi.





Almanca öğretmeninin meslekle ilişiği kesildiÖte yandan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de Almanca öğretmeni H.G. ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Ücretli öğretmen kadrosunda yer alan H.G.’nin ek ders ücreti aldığı ve olayın ardından öğretmenlikle ilişiğinin kesildiği bildirildi.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …