Salı , 23 Nisan 2024

Maske ile ilgili son dakika açıklaması! Ve tarih belli oldu! Maskesiz dönem…





Maske ile ilgili flaş açıklama! Tarih belli oldu. Maske ile ilgili İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu’ndan müjde geldi. Memişoğlu, aşılamanın daha da yaygınlaşmasıyla birlikte açık alanda maskesiz dönemin başlayacağını ifade etti.





Memişoğlu konuyla ilgili, “Bayramı bayram gibi yaşayacağız inşallah” ifadelerini kullandı. Maske ile ilgili son dakika açıklaması. Maskesiz dönem başlıyor… İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, nüfusa göre İstanbul’da 9,5 milyon insanın aşılanması gerektiğini söyleyerek,”Şu ana kadar 6,5 milyon aşıladık, 3 milyonu kaldı.





Bunu da Temmuz’un ilk haftasına doğru bitirmiş olacağız” dedi. Açık havada mesafenin korunduğu sürece maske kullanımının kalkabileceğini vurgulayan Prof. Dr. Memişoğlu, müjdeyi, “Bayramı bayram gibi yaşayacağız inşallah” diyerek verdi. “İSTANBUL’DA POZİTİFLİK ANLAMINDA EN AZ VAKAYLA KARŞILAŞIYORUZ” İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, aşılama hakkında tüm merak edilenleri ve gelinen son durumu DHA’ya anlattı. Vaka ve yoğun bakımdaki hasta sayılarının azaldığını belirten Prof. Dr. Memişoğlu, “11 Mart 2020’den beri bu mücadeleyi veriyoruz. Şu anda İstanbul’da o zamandan beri görülen pozitiflik anlamında en az vakayla karşılaşıyoruz.




Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …