Cuma , 29 Mart 2024

MENAPOZDAN VE TÜM KADIN H-ASTALIKLARINDAN KURTARAN MUCİZE BİTKİ





F-SH yüksekliğine karşı testere dişli katiyenn pençesi kürü; Genellikle otuzlu yaşlardaki hanımefendilerin a-det zamanlarınin 3. Gününde yaptırdıkları ta-hlillerde FSH sayısal dşayetinin yüksek bulunduğu görülebiliyor. Bu da bayanlarda “menopoza girdim” korkusu ortaya getirerek bunalıma kadar gidebiliyor.
Te-stere dişli Aslan pençesi F-SH sayısal dşayeti artan hanımlara yardımcıdır. İbrahim Svasıtaoğlu hocamızın verilen kürü uygulayarak F-SH sayısal dşayetinin artmasıni de önleyebilirsiniz.

Hem de Prof. Svasıtaoğlu; a-det devresininde a-şırı k-an k-aybı bulunduğunda ya da sayıları normalden uzun sürdüğünde de bu bitkiyi tavsiye ediyor.
Peki bu bitkiyi kuvvetli kılan özelliği nelerdir? Testere dişli katiyenn pençesinin bünyesinde p-hlobaphen tesirmaddesi bulunmaktadır. Bu madde katiyenn pençesini bu kadar kuvvetli yapıyor.





Aslan Pençesinin Faydaları;
Prostat, rahim, lenf bezi ve meme ka-nserine karşı korur ve tedavi eder.
Me-nopoza girmiş hanımefendilerin gerg-inlik, terleme, gerilim ve hormonsal sorunlarına karşı faydalıdır.
A-det devresinini sisteme sokar. A-şırı k-an-amayı ve çok zamann re-gl prosesini düzeltir.
Pr-ostat büyümesini engeller. Ho-rmonları dengeler.





Menopoza Giren Kadınlara Aslan Pençesinin Faydaları
Menopoza karşı bitkisel te-davi olarak ne olursa olsun katiyenn pençesi otunu kullanın. Menopoz devresinindeki tüm sorunların azalmasına destek sunar. Bu bitki adeta bayansal hastalıklar amacıyla yaratılmıştır. Her türlü ka-dınsal hastalıklarında bu mucize bitki kullanmak mümkün.
İsterseniz bildiğiniz şekiliye çayını yaparak tüketebilirsiniz, isterseniz de İbrahim Svasıtaoğlu tanımıne nazaran kür şekilinde hazırlayarak tüketebilirsiniz.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …