Perşembe , 25 Nisan 2024

MENAPOZDAN VE TÜM KADIN H-ASTALIKLARINDAN KURTARAN MUCİZE BİTKİ





F-SH yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürü; Özellikle otuzlu yaşlardaki kadınların a-det dönemlerinin 3. gününde yaptırdıkları ta-hlillerde FSH değerinin yüksek olduğu görülebiliyor. Bu da kadınlarda “menopoza girdim” korkusu meydana getirerek bunalıma kadar gidebiliyor.
Te-stere dişli Aslan pençesi F-SH değeri yükselen kadınlara yardımcıdır. İbrahim Saraçoğlu hocamızın verdiği kürü uygulayarak F-SH değerinin yükselmesini de önleyebilirsiniz.





Ayrıca Prof. Saraçoğlu; a-det döneminde a-şırı k-an k-aybı olduğunda veya adetleri normalden uzun sürdüğünde de bu bitkiyi tavsiye ediyor.
Peki bu bitkiyi güçlü kılan özelliği nedir? Testere dişli aslan pençesinin içeriğinde p-hlobaphen etkin maddesi vardır. Bu madde aslan pençesini bu kadar güçlü yapıyor.





Aslan Pençesinin Faydaları;
Prostat, rahim, lenf bezi ve meme ka-nserine karşı korur ve tedavi eder.
Me-nopoza girmiş kadınların gerg-inlik, terleme, stres ve hormonsal sorunlarına karşı faydalıdır.
A-det dönemini düzene sokar. A-şırı k-an-amayı ve uzun süren re-gl dönemini düzeltir.
Pr-ostat büyümesini engeller. Ho-rmonları dengeler.





Menopoza Giren Kadınlara Aslan Pençesinin Faydaları
Menopoza karşı bitkisel te-davi olarak mutlaka aslan pençesi otunu kullanın. Menopoz dönemindeki tüm sıkıntıların azalmasına yardımcı olur. Bu bitki resmen kadınsal hastalıklar için yaratılmıştır. Her türlü ka-dınsal hastalıklarında bu mucize bitki kullanılabilir.
İsterseniz bildiğiniz şekliye çayını yaparak tüketebilirsiniz, isterseniz de İbrahim Saraçoğlu tarifine göre kür şeklinde hazırlayarak tüketebilirsiniz.
Kaynak : https://www.organikgunler.com/testere-disli-aslan-pencesi-kuru/

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …