Cumartesi , 20 Nisan 2024

Meral Akşener Cumhurbaşkanı Adayını Net Olarak Açıkladı





Kimse merak etmesin Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok. Milletimizden yetki alınca Türkiye uzun zamandır unuttuğu bir yönetim anlayışıyla tanıştıracağız. Hakla, adaletle buluşturacağız.





Hazır olun geliyoruz. Nereden biliyorum, biliyor musunuz? Sayın Erdoğan ve ortağı da Saray şürekası da bir şeyi çok merak ediyorlar. Her yerde aynı soruyu soruyorlar; “İYİ Parti’nin, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” diyorlar. Rahat olun ağalar, kendinizi de çok yıpratmayın yaşlı başlı adamlarsınız, yapmayın. Siz hiç merak etmeyin. Bizim cumhurbaşkanı adayımız Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. cumhurbaşkanı olacak. Kesin bilgi, yayalım.





ADAYIMIZ 13. CUMHURBAŞKANI: Milletimiz bize muhalefet görevi verdi. Yorulmadan milletimizi dinliyor, ayakkabılarımızı eskitiyoruz. Dünyada hiçbir demokraside iktidar, muhalefete enflasyondan, faizden bahsetme demez. Garantili inşaatlara, müteahhitlere sus demez, diyemez. İşte bu gerçekleri yüzlerine vurdukları için muhalefet daha az konuşabilsin diye AK Parti Meclis iç tüzüğünde değişiklik yaptı. Bir yandan arkadaşların bu acizliğine gülüyorum, diğer yandan memleketi düşürdükleri hale kızıyorum. Son torba yasada OHAL’in uzatılmasına dair bir madde kondu. Ayrıca, TMSF’nin el koyduğu şirketleri satma hakkı ortadan kalkıyor, bu şirketler yok oluncaya kadar TMSF’nin elinde kalacak.





Bu iki konuya aşırı dikkat etmenizi istiyorum. Sen demokrasiye gıcık oluyor olabilirsin. Egemenlik kayıtsız şartsız şahsımındır da diyor olabilirsin. İstanbul seçimlerini hatırla. Gün olur o sandık milletimiz önüne gelir, yaptıklarının hesabını verirsin. Sayın Erdoğan ve arkadaşları Türkiye’yi yönetemiyor, Türkiye her geçen gün kaybediyor. Vatandaşlar yokluğa ve yoksulluğa mahkum ediliyor. İnsanlarımız artık bu iktidardan bıkmış. Millet bizi çağırıyor. O yüzden İYİ Parti her geçen gün büyüyor. Korkuları büyüdükçe yalanları ve iftiraları büyüyor. Ama çirkinlikleri büyüdükçe onlar küçülüyor. Milletimizden yetkiyi alınca Türkiye’nin uzun zamandır beklediği yönetim anlayışıyla tanıştıracağız. Ülkemizi yeniden düze çıkaracağız. Cumhurbaşkanı adayı kim olacak’ diyorlar, rahat olun ağalar, stres yapmayın, yaşlı başlı insanlarsınız. Bizim cumhurbaşkanı adayımız Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak, kesin bilgi yayalım




Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …