Cuma , 29 Mart 2024

METEOROLOJİ TEK TEK SAYDI! SARI VE TURUNCU KODLU UYARI YAPILDI





Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kuvvetli sağanak yağış uyarıları peş peşe gelmeye devam ediyor. Son raporda 5 il için turuncu iki il içinse sarı kodlu alarm verildi.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Sakarya ve Bilecik dışında), Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Denizli, Uşak, Manisa, Elazığ, Bingöl ve Şırnak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Denizli, Manisa ve Antalya’nın batı kesimlerinde kuvvetli, İzmir, Muğla, Aydın ile Çanakkale çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.





HAVA SICAKLIĞI: Kıyı Ege’de 2 ila 4 derece azalacağı, Marmara’nın doğusu ile Batı Karadeniz’de 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …