Perşembe , 25 Nisan 2024

Meteoroloji uzmanı İstanbul ve Ankara için tarih verdi!





Meteoroloji uzmanı İstanbul ve Ankara için tarih verdi! Çok az kaldı: Kar yağışı geliyor… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan hava durumu raporuna göre; Marmara ve Ege bölgelerinde birçok ilde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.





Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı kaydedilirken, rüzgarın hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği ifade edildi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gerçekten çok bereketli bir dönem başlıyor.” diyerek İstanbul ve Ankara’da beklenen kar yağışı için tarih verdi.





Son dakika haberleri: Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre; yurdun batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege ile Manisa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.





İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Meteoroloji uzmanı İstanbul ve Ankara için tarih verdi!

HAVA SICAKLIĞI VE RÜZGAR

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güney ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İSTANBUL VE ANKARA İÇİN TARİH VERDİ

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gerçekten çok bereketli bir dönem başlıyor.” diyerek İstanbul ve Ankara’da beklenen kar yağışı için tarih verdi.





Ardı ardına yağışlı havalar gelecek. Kar ve yağmur. İstanbul’a ve Ankara’ya da kar bekleniyor. Detaylar yakında.”

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …