Perşembe , 25 Nisan 2024

Meteoroloji’den bu gece ve yarın sabah için uyardı!





Meteoroloji’den aldığımız bilgiye göre özellikle bu akşam saatlerinden itibaren bazı bölgelerimizde sağanak yağışın etkili olacağı ifade edildi. Aynı zamanda gece ve sabah saatlerinde Marmara Bölgesi ve atı Karadeniz Bölgesi için sis ve pus hadisesinin bekleneceği gelen bilgiler arasında. Peki, bölgelerimizde hava nasıl olacak?



MGM, yayımladığı ifadelere ek olarak, bu akşam saatlerinde İstanbul’un Avrupa yakasının kuzey kesimleri ile yarın Marmara’nın kuzey, Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Mardin, Şırnak ve Hakkari illerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği bekleniyor.
SİS VE PUS UYARISI
Sis ve pus uyarısı da yapıldı. Özellikle gece ve sabah saatlerinde Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz Bölümü’nün iç kesimleri ile İç Ege’nin kuzey kesimlerinde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI NASIL OLACAK?
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin ortalama 3 – 5 derece üzerinde olacağı belirtildi.



RÜZGAR NE DURUMDA?
Rüzgarın ise kuzey yönlerden hafif, orta kuvvette yarın boyunca kuvvetli eseceği belirtiliyor.
BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?
MARMARA : Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde İstanbul’un Avrupa yakasının kuzey kesimleri ile yarın öğle saatlerinden sonra Kırıkkale, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri ile Bursa ve Balıkesir’in Marmara kıyılarının kısa süreli yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara Bölgesinin güneydoğusunda pus, yer yer sis görülmesi beklenmektedir.
EGE :Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege’nin kuzey kesimlerinde pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.


Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …