Cuma , 29 Mart 2024

METEOROLOJİ’DEN İSTANBUL’A UYARI: SABAH SAATLERİNDE BAŞLAYACAK





Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken rüzgarın genellikle güneyli, batı bölgelerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği belirtildi.
İSTANBUL’A SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji, İstanbul’da sağanak yağışın sabah saatlerinden itibaren etkili olacağını belirtti. Yarın saat 18:00’de sona erecek uyarıda İstanbul için “Çok bulutlu ve sağanak yağışlı” ifadeleri kullanıldı.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU
Öte yandan Meteoroloji’nin bölge bölge hava durumu uyarılarında ise şunlar belirtildi:



* Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu ile Edirne ve Kırklareli’nin doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

* Ege: Parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu, Kütahya ve Afyon ile Uşak’ın doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Kuzey Ege’nin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



* Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla Batı Akdeniz’in parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Antalya çevrelerinin yarın (Cumartesi) Batı Akdeniz’in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

* İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeybatısının çok bulutlu ve sağanak yağışlı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



* Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu ve Sinop dışında bölge genelinin sağanak geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …