Cuma , 29 Mart 2024

METİN VE NECLA BÜYÜKŞEN CNAYETİNDE YENİ GELİŞME





‘BELİRSİZLİKLERLE YAŞAMAK BİZİ Ü/ZÜYOR’
Aile olarak her gün belirsizlik yaşadıklarını ifade eden Metin Büyükşen’in kardeşi Fatih Büyükşen, “Devletimiz sesimizi duydu. Jandarmanın özel bir e/kip oluşturması, kalbimize biraz su se/rpti. Yeğenim Osman Büyükşen çok mü/cadele etti. Jandarmanın kurduğu özel e/kip çalışmalarına başladı. Tez zamanda çözüleceğine inanıyorum. Devletimize güveniyoruz. Ama bundan önceki yaşadığımız süreç anlatılamaz. Bir boşlukta, ümidimizi ka/ybetmiş bir şekilde artık bu faili meçhule doğru mu gidiyor diye dü/şünüyorduk.





Zamanında olay yeri in/celeme yapılırken yapılan ha/talar süreci uzattı. Büşra’nın çı/ktım dediği pencereyi savcı incelemiyor. Ailenin tek sağ kalan görgü ta/nığı Büşra. Orada parmak izi, ayak izin çalışması yapılmıyor. Orada çalışma yapılsa de/lil bulunmasa Büşra’yı o zaman tu/tuklarsın. Ama biz 3 yıldır Büşra biliyor saklıyor mu? Acaba biri te/hdit mi ediyor diye aile şü/phe içinde. Uğur’dan şü/phelendik, Büşra’dan şü/phelendik. Her gün bu belirsizliği yaşamak bizi ü/züyor” dedi.





‘KA/TİL İÇİMİZDEN ÇIKMASIN DİYE DUA EDİYORUM’
Yeni kurulan özel e/kibin olayı aydınlatacağına inandığını söyleyen Fatih Büyükşen şöyle konuştu:





* Bize şimdi diyorlar, Uğur mu, Büşra mı? Dua ediyorum ki ka/til içimizden biri çıkmasın. O çocuklar da tertemiz çıksın. Onlardan da bir şey çıkmasın. Dua ediyorum p/si/kopat biri çıksın da ailemizden biri çıkmasın ben ko/nduramıyorum.





En son konuştuğum jandarma i/stihbarat e/kibi, ‘bu işe ömrümüzü adadık. Çö/zeceğiz inşallah’ dedi. Şu an özel e/kip kuruldu, mutluyuz. Özel e/kibin bu olayı bir an önce çö/zeceğine inanıyoruz.





Yeğenim Osman Konya bürokrasisine ulaşamamaktan ya/kındı. Savcılar yeğenimi dinlemedi. O da ça/reyi televizyon yayınlarına çıkmakta buldu. Yeğenim Osman’dan Allah razı olsun. Ağabeyim onu çok güzel yetiştirmiş.”
‘AĞABEYİM VE EŞİ NEDEN Ö/LDÜRÜLDÜ BİLMEK İSTİYORUZ’
Olayın bir an önce aydınlatılıp, ka/tilin ya/kalanmasını isteyen Fatih Büyükşen, “Biz ailecek bilmek istiyoruz ağabeyim ve eşini neden ö/ldürüldüğünü öğrenmek istiyoruz. İnşallah bu Ku/rban Bayramı’nda yeğenim Osman ile birlikte ağabeyim ve yengemin adına ku/rbanımızı ke/seceğiz. Onların evinin ışığını ya/kacağız” diye konuştu.,




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …