Cuma , 19 Nisan 2024

Metrobüs sapığı Fatih Özdemir tutuklandı .





Metrobüste cinsel tacize uğrayan kadın, tacizcisini ifşa etti. Kadının çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaşması üzerine harekete geçen polis, sapığı gözaltına aldı. Daha sonra adliyeye sevk edilen Fatih Özdemir isimli şahış tutuklandı
Dün 17.00 sıralarında Avcılar’a giden metrobüste yaşandı. Metrobüste bir şahsın cinsel tacizine uğrayan kadın, çılgına döndü. Sapığa tepki gösteren ve otobüstekilerin yardımı ile aşağı indiren kadın, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Cinsel tacize maruz kalan kadının çektiği videoda tacizcisine “Biz değil, siz utanacaksınız” dediği görüldü.
TUTUKLANDI



Avcılar’da metrobüste bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne gönderilen şüpheli, savcılıkça ifadesi alındıktan sonra tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Hakimlik, şüpheli F.Ö’nün tutuklanmasına hükmetti.

Sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntüler üzerine harekete geçen polis, Fatih Özdemir isimli şahsı gözaltına aldı. Sosyal medyada CHP paylaşımları ile dikkat çeken zanlı, adliyeye sevk edildi.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU



Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunda, suçlamaları reddetti. Şüpheli F.Ö, kadının metrobüste kendisine yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla bağırması üzerine korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını öne sürdüğü öğrenildi.







Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …