Cuma , 19 Nisan 2024

mfö gurubunun sevilen ismi





MFÖ Grubu’nun solisti Özk-a-n Uğur, 2013 ve 2020 yıllarında lenf k-a-nserine yakalandı ve tedaviler sonucu eski sağlığına kavuştu. Sosyal medya hesabından kötü haberi veren şarkıcı, hastalığının bir kez daha nüksettiğini söyledi.





“AKILLI İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLADIM”
Yaşadığı süreçten bahseden Özk-a-n Uğur, “Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle” ifadelerini kullandı.





2 KEZ K-A-NSERİ YENMİŞTİ
2013 yılında lenf k-a-nserine yakalanan Özk-a-n Uğur, hastalığı atlattıktan 7 sene sonra ikinci kez yakalanmıştı. Tedaviler sonucu k-a-nseri bir kez daha yenen şarkıcı ve oyuncu geçtiğimiz sene hastaneden çıkarken görüntülenmişti. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Özk-a-n Uğur, sağlık durumu hakkında “Hastalığımdan dolayı altı ayda bir kontrole geliyorum. Her şey iyi, normal şu anda. Yakında hep birlikte kavuşacağız” demişti.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …