Perşembe , 28 Mart 2024

Mikrobiyoloji Profesörü





Mikrobiyoloji Profesörü üzülerek söylüyorum diyerek koronayı yenen kişilerde 50 gün sonra ne olduğunu açıkladı Bulaşıcı Hastalıklar Bölümü direktörü Profesör Maurizio Sanguinetti, korona virüsü yeneni hastalarda 50 gün geçmesine rağmen ateş ve öksürük belirtilerinin yeniden ortaya çıktığını söyledi. Katolik Üniversitesi Mikrobiyoloji Profesörü ve Gemelli Polikliniği Laboratuvar ve Bulaşıcı Hastalıklar Bölümü direktörü Profesör Maurizio Sanguinetti, korona virüsü yeneni hastalarda 50 gün geçmesine rağmen ateş ve öksürük belirtilerinin yeniden ortaya çıktığını söyledi.



Uzmanlar, korona virüsün ikinci kez bulaştığını yüksek sesle dillendirmeye başladı. Son olarak İtalya’da gerçekleştirilen bir araştırmada virüsün ikinci kez bulaşmasına dair çarpıcı ayrıntılara yer verildi. NTV’nin haberine göre İtalya’da yapılan araştırmaya göre corona virüse yakalanan beş hastadan birinde semptomların 50 gün sonra tekrar görüldüğü açıklandı. Açıklama, Agostino Gemelli Irccs Üniversitesi Poliklinik Vakfı’nın Covid-19 sempozyumu sonrası yapıldı. İtalyan La Repubblica’nın American Tıp Derneğinin yayını Jama’ya dayandırdığı haberine göre, Nisan ayından Haziran ayına kadar 176 kişiyle yapılan araştırmada hastalar detaylı bir şekilde incelendi.


Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …