Salı , 19 Mart 2024

MİLYONLAR SEVİNECEK.!





Yenilenebilir enerji sistemleri
Başkan Erdoğan, Yeni uygulanacak proje ile kiralarda da düşüş yaşanabileceğini ifade ederek, “Sıfır atık uyumlu enerji verimli iklim arkadaşı malzemelerle yapılacak konut projelerinin tamamında yenilenebilir enerji sistemleri kullanılacak. Konut arzını süratle artırarak hem bu konudaki isteği karşılayacak hem pandemi döneminde daralan inşaat sektörünü canlandıracağız insanlarımızın da erişebilir şartlarda ev sahibi olmasını sağlayacağız. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızca yürütülecek bu proje aynı vakitte kiraların düşmesine de yol açacaktır.” ifadelerini kullandı.





Özel kontenjan
Şehit, gazi ve emeklilere özel kontenjan ayrılacağını ifade eden Başkan Erdoğan, “Bu projede de şehit yakınları ve gazilerimiz ile emeklilerimize özel bir kontenjan ayıracağız. İlk defa evlenen gençlerde bu projede kota sahibi olacak. Önümüzdeki ay tanıtım toplantısıyla detaylarını millete duyuracağımız konut kampanyasının şuandan ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sonraki Haber

Bahar Öztan’ın Hastalığı Tekrar Nüksetmişti

Bahar Öztan’ın Hastalığı Tekrar Nüksetmişti Milyonların sevgilisi olan 60 yaşındaki Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan, hastalığının …