Cuma , 19 Nisan 2024

Milyonlarca Emekliye Müjdeli Haber





SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine ikramiye müjdesi geldi. Yeni yıl için zamlı maaş almayı bekleyen emekliler artık promosyon alabilecek, ayrıca kefilsiz koşulsuz maaş ikramiyesi de alabilecek. Peki, bu ikramiyeler ne zaman verilecek? SSK ve Bağ-Kur emeklileri ne kadar ikramiye alacak? Şartları neler? Tüm soruların yanıtları haberimizde… SSK ve BAĞ-KUR emeklileri maaşlarına yapılacak zamları yakından takip ediyor.





Emeklilere promosyon konusunda tüm bankalar kesenin ağzını açmış durumda. Emekli vatandaşların banka seçtiklerinde aldıkları ve maaşlarını taşıyan promosyonlara ek olarak bir maaş ikramiye şansı da doğdu. Bankalar bunun için herhangi bir ek şart aramıyor.





Emekli vatandaşların hem promosyondan hem de ikramiyeden yararlanabilmeleri için yapmaları gereken tek şey, üç yıl boyunca maaşlarıyla kalmayı taahhüt ederek ilgili bankayı tercih etmeleri yeterli olacak. Tüm bankalar promosyon ödemelerini güncelledi. 2022 İş Bankası Emekli Promosyon Ödemeleri İş Bankası’nın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından peş peşe yapılan açıklamalara göre 2020-2023 dönemine ilişkin promosyon tutarı, ödemesine aracılık edilecek tüm emekli aylıklarının bir aya tekabül eden oranının tutarı, elbette varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek ve böylece 3 yıl için hesaplanacak;

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …