Perşembe , 18 Nisan 2024

Milyonların sevdiği BÜYÜK USTAYI KAYBETTİK.





Acı Haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Sanat dünyasını sarsan acı haber geldi. Acı Haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Koca’nın yaptığı açıklamaya göre Karagöz sanatçısı Metin Özlen, tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla herkesi ü-zen haberi verdi. Türkiye’nin en ünlü Karagöz sanatçılarından biri olan Metin Özlen ha-yatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca usta sanatçının o-lümünün ardından başsağlığı mesajı da yayınladı.





Hayatını sanata adayan Metin Özlen’in o-lüm haberi sanat dünyasını da yasa b-oğdu. Karagöz sanatçısı Metin Özlen, tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. 82 yaşında hayatını kaybeden Özlen’in vefatını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından paylaştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Karagöz sanatçısı Metin Özlen, y-oğun bakımda tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 82 yaşında hayata veda etti. Hayal perdesinden ebedi âleme göçtü. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Sonraki Haber

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını Hakkari’de ziyaretler yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Çukurca ve …