Perşembe , 25 Nisan 2024

Milyonların sevdiği sanatçımızdan ac’ı haber. Çok sevilen bir isimdi. Çok üzdün bizi… Haber az önce geldi





“YÜZÜM BAMBAŞKA BİR ŞEYE DÖNDÜ”
Lösemili kardeşlerimizle bir projeye hazırlanıyoruz” diyen Yeliz hastalığı süresince çok ağır ilaçlar aldığını söyledi. Hastalığı için aldığı ilaçların çok ağır olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı “Yüzüm bu değildi. Başka bir şey oldum yaratık gibi bir şey oldum” sözleriyle yaşadığı zorlu süreci anlattı.





90’ların popüler şarkıcısı Yeliz, o yıllarda Özcan Deniz ile aşk yaşadığını itiraf etti. Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuşan Yeliz, “Prestij Müzik’in kurucusu rahmetli Hilmi Topaloğlu onay vermemişti. Özcan daha yolun başındaydı. Ayrılmak zorunda kaldık. Çok büyük bir aşk yaşadık” dedi.
İşte şarkıcının açıklamalarından öne çıkan kısımlar:
* Nilüfer ile okul arkadaşıydık. O zamanlar benim aklım hostes olup, uçmaktaydı. Sesimin güzel olduğunun farkında değildim. Sonra Nilüfer mezun olup gitti ve ‘Dünya Dönüyor’ şarkısı çıktı. Nilüfer’i aradım. ‘Ben de şarkı söylemek istiyorum’ dedim. Bana bir plakçının telefonunu verdi ve randevu aldım. Hayatımın ilk ve son yalanımı söyledim. ‘Anne bana plak şirketinden teklif geldi’ dedim. O zamanlar 15 yaşındaydım. Nilüfer ile hâlâ çok sık görüşürüz…





“KAZANDIĞIM İLK PARAYLA MEZARLIK ALDIM”
* Kazandığım ilk parayla Aşiyan Mezarlığı’ndan yer aldım. Babaannemi kaybetmiştim küçükken… Biz de doğma büyüme Bebekliyiz. Babaanem de Aşiyan’da gömülü. Yahya Kemal Beyatlı’nın yanında şahane bir mezarlığım var. Kimsenin aklına gelmez ama doğru bir şey yapmışım herhalde. Şu anki aklım olsa umurumda olmaz.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …