Çarşamba , 24 Nisan 2024

MİNİBÜSÜN KAPILARINI KAPATIP, ÜNİVERSİTELİ KIZA CNSEL SLDIRIYA KALKIŞTI





“OLAYIN OLDUĞU YER İNSANLARIN AKIN AKIN GEÇTİĞİ YER”
Hemen ileride benim kızım minibüs içerisinde mücadele ediyor. Olayın olduğu yer insanların akın akın geçtiği yer. Kimse tepki vermemiş. Oradan alıp kızımı otelin arkasına götürmüş.





“ELLERİNİ BAĞLAYIP EMELLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ”
Minibüsün içerisinde benim çocuğumun elini bağlamış. Kızım yalvarmış ama kızımı durmadan dövmüş. Ellerini bağlayıp emellerini gerçekleştirmiş.

“ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETMİŞ”
Çocuğum psikoloji okuduğu için onu terapi etmeye çalışmış. Ama kızım konuştukça daha çok dövmüş. Kelepçeyi çözüp anlatırsan aileni de seni de öldürürüm diye tehdit etmiş. Kızım indikten sonra plakayı almış.





“BU NASIL ADALET”
Yüzümü asla saklamayacağım. Çocuğumun hakkını sonuna kadar arayacağım. Bu insan 8 gün önce cezaevinden çıkmış soruyorum size bu nasıl adalet. Bir sürü suç dosyası olan bu kişiye minibüs emanet ediliyor ve minibüs içerisinde bu olaylar gerçekleşiyor.

Başımızdaki insanlara soruyorum vicdanınız var mı? Orada ne yaşadığını benim kadar anlayabilir misiniz? Neden adaleti yerine getirmiyorsunuz. Bu insan neden insanların arasında geziyor? Bu sorunun cevabını bana versinler” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …