Perşembe , 28 Mart 2024

Mucize: Bir yıldan önce yürüyemez denilen ünlü oyuncu Sergen Deveci ilk adımını attı





‘TEKRAR YÜRÜYEMEZSEM BİR B PLANIM DA VARDI’
Ameliyat sonrası sürecin kendisi için çok iyi geçtiğini de sözlerine ekleyen Sergen Deveci, ilk başlarda ‘Tekrar yürüyemezsem ne yaparım’ diye düşündüğünü ve bir B planı olduğunu da kaydederek, “Buraya geldim fizik tedavi sürecim başladı. e-sporcu olurum, oturduğum yerden içerik üretirim ya da yazar olurum diyordum. Çünkü olmazsa olmaz, hayatta kalmak da çok büyük bir olaydı. Yoldaşlarımızı kaybettik biz o kazada. Hayatta olmak başka bir anlam taşıyordu benim için. Ayağa kalkamayacaksam tabii ki üzülürdüm ama bir B planım da vardı” şeklinde konuştu.





‘ÇOK GÜZEL BİR ANDI’
Biraz sancılı ve uzun süren bir yeniden doğuş yaşadığını anlatan genç oyuncu, ilk ayağa kalkma anında hissettiklerini ise şu cümlelerle anlattı: “O kadar garip bir his ki gerçekten bir bebek gibi yeniden doğmak gibi. Ama bu biraz daha sancılı; önce parmaklarınızı hissediyorsunuz, sonra kasılmalarınız başlıyor, ayağınızı çekebilmeye başlıyorsunuz. Adım adım, zamanla bunların oluşması, ayağa tekrar kalkabilmek, insanı ağlatıyor. Ben aklıma gelmezdi ki bir gün yürüyeceğim diye ağlayacağım. Hiç unutmuyorum hoca ayak çalıştırıyor, ‘Ayakta güç var ya senin, ayağa kalkalım’ dedi. Ben, şaka yapıyor sandım, güldüm. Hatta ‘Hocam nerede ya keşke, kalkamam’ dedim. Sonra hoca beni ayağa kaldırdı. Hayata tekrar 1.82’den bakabilmek, o an gerçekten insanın gözleri doluyor. Çok güzel bir andı”




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …